Vacatures

 

BESTUURSLID GEZOCHT!

De Stichting Educatieve Natuurtuin Goffert in Nijmegen zoekt ter versterking van het bestuur een nieuw bestuurslid. Het bestuur (dat op dit moment uit 5 personen bestaat) vergadert 1 x per 6 weken. Daarnaast zijn de bestuursleden aanwezig bij de ‘grotere’ activiteiten in de Natuurtuin (bijv. de jaarlijkse vrijwilligersmiddag en Fête de la Nature).

We zoeken iemand met affiniteit voor natuur(educatie), die de secretaris van het bestuur wil ondersteunen bij zijn taken (als ‘tweede secretaris’).

Kijk voor meer informatie over de Natuurtuin op www.natuurtuingoffert.nl

Voor meer informatie over de inhoudelijke taken van de secretaris, kun je contact opnemen met secretaris Peter Engelhard, telefoonnummer 024- 3775502

Voor overige informatie over het bestuurslidmaatschap en om je interesse kenbaar te maken, kun je contact opnemen met voorzitter Stijn Verbruggen, telefoonnummer 06-15862082. Of stuur een e-mail aan info@natuurtuingoffert.nl


Enthousiaste EDUCATIE-VRIJWILLIGERS gezocht

Vind je het leuk om met kinderen te werken? En houd je van de natuur?
Lees dan snel verder want wie weet ben jij onze nieuwe educatie-vrijwilliger

Heb je affiniteit met kinderen en met natuur, en lijkt het je leuk natuur-educatie-lessen mee te begeleiden? Jaarlijks komen zo’n 4000 basisscholleerlingen voor educatie-paden naar de Educatieve Natuurtuin Goffert. Hier ervaren ze allerlei aspecten van de natuur.

Als educatie-medewerk(st)er verbind je je voor minstens één dagdeel per week, in de periode van april tot november (m.u.v. schoolvakanties).

Wij bieden interne scholing, een leuke werksfeer, twee maal per jaar een leuk samenzijn met alle vrijwilligers plus team en bestuur (resp. ‘het uitstapje’ en ‘de nieuwjaarsborrel’), een goede verzekering en een prachtige werkomgeving!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Corien Baars (coördinator Educatie), tel. 024-3541729, educatie@natuurtuingoffert.nl.


Enthousiaste VRIJWILLIGERS KRUIDEN- EN BLOEMENTUIN gezocht

Houd je van tuinieren en vind je het niet erg om je handen vies te maken? Elke dinsdagochtend werken we met een klein team vrijwilligers in de kruidentuin en in de bloementuin. De kruiden spelen een belangrijke rol in de natuureducatie.  De speciale theebedden zijn bedoeld voor de productie van thee. De bloementuin zorgt elk jaar voor mooie boeketten. In de winkel van de Kinderboerderij De Goffert zijn ze dagelijks te koop.

Wij bieden interne scholing, een leuke werksfeer, twee maal per jaar een samenzijn met alle vrijwilligers plus team en bestuur (resp. ‘het uitstapje’ en ‘de nieuwjaarsborrel’), een goede verzekering en een prachtige werkomgeving!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Miek Schellekens (coördinator Kruiden- en Bloementuin), mtajschellekens@fo.nl.